Nyheter

Nyheter från Buggie

Läs det senaste från Dansklubben Buggie och Danshuset!

Årsmöte 2020

2020 \\ Allmänt

Kl. 19.00 den 24 februari är det dags för årets viktigaste möte. Alla medlemmar och andra intresserade är varmt välkomna till Danshuset för att besluta om kommande verksamhetsår i föreningen.

24

FEB

1

DEC

Kursanmälan är öppen

2020 \\ Kurser

Höstterminen var fantastisk och vi är redo för ett härligt jullov.  Medan vi alla laddar batterierna passar det perfekt att boka in kurserna för våren!


Alla de populära kurserna finns kvar och vi har även utökat med Knattedansarna för de riktigt små barnen, förra 2015 - 2016. Alla föräldrar som vill vara med och dansa är hjärtligt välkomna!


Som vanligt kommer vi köra en Intensivkurs i Bugg inför terminstarten, för alla vuxna som vill börja bugga. Info kommer!

28

JUN

Ny hemsida

2019 \\ Allmänt

Välkomna till Dansklubben Buggies och Danshuset i Ulricehamns nya hemsida! Här hittar ni information om klubben, Danshuset - och allt vi håller på med. 

Mer information kommer!

1

JUN

JSM-guld i Dubbelbugg

2019 \\ Resultat

HURRA! Oliver Melllberg, Tindra Ivarsson Isaksson och Linn Andrén har vunnit Junior-SM i Dubbelbugg. Otroligt bra jobbat, vi är superstolta över er!  Stort grattis från hela klubben.

31

MAJ

JSM-silver i Rock'n'Roll

2019 \\ Resultat

Första dagen på SM i Dans 2019 och fantastiska Buggie-paret William Josefsson och Julia Eriksson har tagit hem ett silver i Rock'n'Roll Junior. Förra året dansade de hem ett brons. GRATTIS, önskar hela klubben - mycket bra kämpat!

1

DEC

Dags för barnkursavslutning

2018 \\ Kurser

Idag har det varit avslutning för vårens barn- & ungdomskurser. Dansarna gjorde en jättefin uppvisning i Stenbocksskolans aula, framför en imponerad publik. Nu tar vi sommarlov. Vi ses i höst!

POPULÄRA

JSM-guld i Dubbelbugg

2019 \\ Resultat

JSM-silver i Rock'n'Roll

2019 \\ Resultat

KONTAKTA OSS


Adress: Lindängsvägen 38, Ulricehamn

E-post: info@buggie.se

I Danshuset i Ulricehamn har dansklubben Buggie danskurser, socialdans, motionsdans och träningsverksamhet för barn och vuxna. 


Föreningen är även aktiv inom tävlingsdans (BRR) och är en del av Svenska Danssportförbundet och Riksidrottsförbundet.

Copyright © Buggie 2019

FÖLJ OSS

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.

Okej!