Nyheter

Nyheter från Buggie

Läs det senaste från Dansklubben Buggie och Danshuset!

11

Aug

Kursanmälan är öppen för barn och ungdomar

2020 \\ Kurser

Nu är äntligen våra barn och ungdomskurser öppna för anmälan.

29

APR

Barnkurser i Timmeleparken

2020 \\ Kurser

Vi saknar er!

Även om det på vissa håll känns som att det börjar ljusna så befinner vi oss fortfarande i en ansträng situation. Under rådande omständigheter ser vi ingen möjlighet att återuppta vår vuxenverksamhet inom den närmaste tiden.


Men, eftersom det känns väldigt långt till höstterminen har vi kollat på lösningar för att våra barn och ungdomar kan få dansa tillsammans på ett säkert sätt, redan nu.


Vi har fått låna Timmeleparken av UBAB, där vi kommer att hålla resterande tillfällen av våra barnkurser. Först och främst i gräset under barn himmel; blir det regn går vi in under tak. De återstående två kurstillfällena (tre för Knattedansarna) hålls 3 - 17 maj, på sina ordinarie dagar och tider.


Buggie kommer inte arrangera någon kursavslutning med uppvisning. Familjemedlemmar är istället varmt välkomna på ett besök under sista kurstillfällets sista kvar, då ni får chans att se vad barnen lärt sig under terminen. Som vanligt är det ytterst viktigt att hålla avstånd!


Mail har gått ut till samtliga deltagare. Vid frågor, kontakta Sara på kurser@buggie.se


Ta hand om er!

14

MAR

Pausad verksamhet pga risk för smittspridning (Corona)

2020 \\ Allmänt

Den 13 mars kom besked från Svenska Danssportförbundet med mycket starka rekommendationer om att alla föreningar omedelbart bör stänga ner all form av organiserad verksamhet, till och med 31 mars 2020. Utifrån detta tog Dansklubben Buggies styrelse beslutet att omgående pausa klubbens aktiviteter tills vidare. Detta gäller Buggies vuxenkurser, barnkurser, barnkursavslutningen, samtliga tävlingsträningar och andra evenemang på Danshuset.


Styrelsen fortsätter diskussionen kring vad som är den bästa lösningen för den fortsatta vårterminen samt följer löpande händelseförloppet och rekommendationerna från förbundet.


Buggies högsta prioritet är att våra medlemmar känner sig trygga på klubbens aktiviteter och i våra lokaler. Vi hoppas att snart kunna återuppta verksamheten på ett säkert sätt.


Ta hand om er!

24

FEB

Ny styrelse

2020 \\ Allmänt

Efter årsmötet 2020 flera av medlemmarna i klubbens styrelse bytts ut. Vi framför ett stort tack till Kim, Madelene, Jannike, Linda och Magnus som lämnar och välkomnar varmt Klas, Mats, Annette, David, Mattias B och Maja! Mattias R, Ramona och Sofia behåller sina platser. Mer information om styrelsen kommer både här och på sociala medier.


Vill du kontakta styrelsen gör du det bäst på styrelse@buggie.se

POPULÄRA

JSM-guld i Dubbelbugg

2019 \\ Resultat

JSM-silver i Rock'n'Roll

2019 \\ Resultat

24

FEB

Årsmöte 2020

2020 \\ Allmänt

Kl. 19.00 den 24 februari är det dags för årets viktigaste möte. Alla medlemmar och andra intresserade är varmt välkomna till Danshuset för att besluta om kommande verksamhetsår i föreningen.

28

JUN

Ny hemsida

2019 \\ Allmänt

Välkomna till Dansklubben Buggies och Danshuset i Ulricehamns nya hemsida! Här hittar ni information om klubben, Danshuset - och allt vi håller på med. 

Mer information kommer!

1

DEC

Kursanmälan är öppen

2020 \\ Kurser

Höstterminen var fantastisk och vi är redo för ett härligt jullov.  Medan vi alla laddar batterierna passar det perfekt att boka in kurserna för våren!


Alla de populära kurserna finns kvar och vi har även utökat med Knattedansarna för de riktigt små barnen, förra 2015 - 2016. Alla föräldrar som vill vara med och dansa är hjärtligt välkomna!


Som vanligt kommer vi köra en Intensivkurs i Bugg inför terminstarten, för alla vuxna som vill börja bugga. Info kommer!

1

JUN

JSM-guld i Dubbelbugg

2019 \\ Resultat

HURRA! Oliver Melllberg, Tindra Ivarsson Isaksson och Linn Andrén har vunnit Junior-SM i Dubbelbugg. Otroligt bra jobbat, vi är superstolta över er!  Stort grattis från hela klubben.

31

MAJ

JSM-silver i Rock'n'Roll

2019 \\ Resultat

Första dagen på SM i Dans 2019 och fantastiska Buggie-paret William Josefsson och Julia Eriksson har tagit hem ett silver i Rock'n'Roll Junior. Förra året dansade de hem ett brons. GRATTIS, önskar hela klubben - mycket bra kämpat!

1

DEC

Dags för barnkursavslutning

2018 \\ Kurser

Idag har det varit avslutning för vårens barn- & ungdomskurser. Dansarna gjorde en jättefin uppvisning i Stenbocksskolans aula, framför en imponerad publik. Nu tar vi sommarlov. Vi ses i höst!

KONTAKTA OSS


Adress: Lindängsvägen 38, Ulricehamn

E-post: info@buggie.se

I Danshuset i Ulricehamn har dansklubben Buggie danskurser, socialdans, motionsdans och träningsverksamhet för barn och vuxna. 


Föreningen är även aktiv inom tävlingsdans (BRR) och är en del av Svenska Danssportförbundet och Riksidrottsförbundet.

Copyright © Buggie 2020

FÖLJ OSS

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.

Okej!